Photobucket Homepagina Amazoona
Photobucket Onze sponsor
Photobucket Onze zustersite wereldwijd
Photobucket Aquariumsite van "Pino", forumlid
Photobucket Aquariumsite van "Lonerider", forumlid
Photobucket Aquariumsite van "Marian", forumlid
Photobucket Aquariumsite van "Red", forumlid

Welkom op de Amazoona-site!beweeg met de muiscursor over de kleine foto's rechts, en indien je vragen hebt, richt je gerust tot het forum!

Ook Welkom op ons Forum!!!

Op het forum kan je je registreren, geheel gratis!!! (registratie is verplichtend naar copawetgeving) om deel te nemen aan fotowedstrijden(met prijzen van onze sponsor Animal Cocoon), vraagstelling, openen van een eigen aquariumfotoboek, aquariumperikelen, enz... Er is ook een chat-shoutbox voorzien om een gezellig praatje te maken met andere forumleden, dit alles is compleet gratis!

Dus kom er gezellig bij en leer waanzinnig bij over de fantastische onderwaterwereld die je in je huis hebt, of zou willen hebben!!!

De linkbuttons op deze pagina!!!

Klik gerust eens op de links en linkbuttons in de indexpagina en de link-pagina, het zijn allemaal waardevolle niet te missen bijdragen, in verband met onze hobby!!! Ook sommige leden hebben hun eigen website, je kan er eens kijken hoe zij het hebben voor elkaar gekregen schitterende aquaria samen te stellen en vooral te houden! Er is ook informatie (links) in verband met aquariumclubs en andere sites.

Dus be my guest en reis even mee! Opgepast het is niet toegestaan, zonder aanvraag foto's van onze website of forum te gebruiken.

Vriendelijke Groeten

William, alias "Astronotus" op het forum, beheerder Website en Forum: www.amazoona.be